Post by norenocrahund on Mar 8, 2022 4:28:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rave – Watch Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rave – Watch Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ punkty generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Rave – Watch Party 2022 version ▞▞▞
Koncept i sama sobie okej... Ale w razie wadą jest obsługa i aplikacjaK, podczas gdy podczas mieszania utworów w RAVE 2/10
To dobra przyzwoita aplikacja, która z pewnością może wkrótce wprowadzić ulepszenia. Wysłałem programistom wiadomość e-mail dotyczącą napisów/zamknięć, które nie działają z dyskiem Google (napisy dodawane do filmów ręcznie za pomocą interfejsu dysku Google), podczas gdy działają doskonale z YouTube, jednak nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi. Mam nadzieję, że problem zostanie rozwiązany szybko, ponieważ czasami oglądasz film z osobami z różnych krajów, które mogą lub nie potrzebują napisów do takich treści
Rave – Video Party Divertissement nsr
Ich nowy spam pojawił się w tej aplikacji, osoba używa tego spamu W kolumnie z nazwą profilu i rave nie ma rozwiązania, aby wyrzucić tego rodzaju osobę z pokoju 🙁 Te osoby zakłócają środowisko, wysyłając dyskutujące i wulgarne treści plzz rozwiązują tego typu problem w Twojej aplikacji tak szybko, jak to możliwe.
Idk, dlaczego aktualizacja w niczym nie pomaga, zawsze powoduje błąd innej funkcji, gdy druga jest naprawiana. Teraz dźwięk czasami nie działa, więc musimy wyjść i ponownie wejść do pokoju, czasami zostajemy wyrzuceni z pokoju, mimo że jest to pokój prywatny, czasami zacina się kilka razy, a czasami po prostu opóźnia/szybko przewija do przodu audio, ale wideo ma się dobrze. Mam nadzieję, że uda Ci się to naprawić, ponieważ jest to jedyna aplikacja, której używam do oglądania ze znajomymi podczas pandemii.
Z powodu GŁÓWNEGO braku wsparcia dla systemu Chrome idę gdzie indziej, aby spróbować czegoś innego. Nadal bym go używał, ale nie ma absolutnie żadnego wsparcia dla tej rzeczy w systemie operacyjnym Chrome W OGÓLE. Więc muszę użyć czegoś innego. Pomysł na to mi się jednak podoba
MOŻE BYĆ NIESAMOWITE: Deweloperzy, jeśli to czytasz, dodaj opcję, aby Twoja rave była dostępna tylko dla osób z tego samego kraju. Założyłem, że to właśnie oznacza „w pobliżu”, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że to dla ludzi znajdujących się blisko siebie. Nawigacja krajowa byłaby zadziwiająca. Chętnie spotykam się z dziećmi w moim wieku w Wielkiej Brytanii tylko czasami.
Dobrze, ale nie pozwala odtwarzać niektórych filmów z Netflix i nie mówi, dlaczego po prostu mówi Netflix bez komunikatu o błędzie
To świetna aplikacja, ale mam problem na moim urządzeniu z Androidem. Kiedy jestem na imprezie z przyjacielem, problem polega na tym, że włączam mikrofon, aby mówić za pomocą słuchawek, zarówno wideo, jak i wzmacniacz; inne głosy użytkowników zwracają się do głośnika. Mam Samsung Note 10 Android w wersji 11.0 (ostatnia aktualizacja) Rave w wersji 4.2.6 (ostatnia aktualizacja) Proszę o poradę
Ta aplikacja wymaga wielu ulepszeń, zwłaszcza w ustawieniach. Chociaż mogę szczerze powiedzieć, że jest to najlepsza aplikacja do oglądania filmów z przyjaciółmi i rodziną. Nawiasem mówiąc, zespół programistów, czy możesz złożyć wniosek w Androidzie, gdzie możemy zobaczyć wiadomości na czacie nawet na pełnym ekranie, tak jak na iPhonie? Dzięki.
Nie mogę nawet uruchomić aplikacji. Za każdym razem, gdy próbuję coś odtworzyć, mówi mi, że jest to niedostępne.
Jest w porządku ... ale nie loguję się na dysk Google ... za każdym razem, gdy próbuję, pojawia się błąd
To takie obrzydliwe i irytujące. Odinstalowałem go i zainstalowałem dwa razy, ale nadal dużo się zawiesza i zatrzymuje się między uruchomieniem filmu, automatycznie wyprowadza mnie z pokoju, a potem znowu muszę do niego wejść ... i to się powtarza .... raz zaczyna wisieć i zatrzymywać się, zaczyna się powtarzać od nowa😑😑😑😑.
Dobra aplikacja, ale spodziewałem się wersji płatnej dla tych, którzy nie lubią reklam, takich jak ja. Ogólnie ma fajny i fajny interfejs, podobnie jak świetne funkcje.Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się wersja bez reklam.
Nienawidzę tego AAP, ponieważ nie ma w nim opcji Disneya i pokazują, że możemy użyć Disneya
Rave – Watch Party বিনোদন ljiq
Rave – Watch Party Pramogos owb
Ładnie wygląda, ale to jedyna fajna rzecz w tym. Trudno było to rozgryźć, nie można cofnąć odcinków ani przewinąć do tyłu. Uważam, że strona do przesyłania strumieniowego jest myląca i frustrująca w użyciu.
Koncepcja aplikacji jest świetna i wspaniale jest spędzić trochę czasu ze znajomymi, ale aplikacja wymaga więcej ulepszeń i elastyczności, takich jak przeglądanie aplikacji tylko w jednym języku, zamiast zgadywania drogi do tego, który możesz zrozumieć. Zawsze wymaga poprawy w systemie zdobywania punktów, dzięki któremu możesz zorganizować program. Naprawdę chciałbym zobaczyć więcej ulepszeń, ponieważ oczekuję wspaniałych rzeczy od tej aplikacji.
Nie mogę zalogować się na swoje konto Netflix. Mówi błędne hasło. Lol to moje konto na Netfliksie.
dlaczego nie ma Disneya? reklama miała powiedzenie
Reklama w Jebanie
Nie daje opcji zmiany języka, a także nie ma opcji napisów, napraw to JAK NAJSZYBCIEJ, inaczej ludzie na pewno odinstalują aplikację.
Mam wystarczająco dużo miejsca, ale aplikacja ciągle się zawiesza i uruchamia ponownie, gdy próbuję otworzyć pokój, wejść do pokoju lub kogoś zaprosić. Proszę to naprawić, (edytuj) Nie mogę tu nic zrobić bez tego nieprawidłowego działania ---- 2 gwiazdki tylko dlatego, że podoba mi się ta koncepcja.
Za dużo aktualizacji i błędów.
Aplikacja początkowo działała dobrze, jednak pomocny byłby krótki samouczek. Zostałem zaproszony przez znajomego do obejrzenia filmu na Netflixie, ale nie mogłem przewijać do przodu, przewijać do tyłu, a nawet pauzować. A pod koniec filmu został nagle przerwany bez napisów na końcu. Mój przyjaciel i ja byliśmy zakłopotani i spróbowaliśmy zakończenia 5 razy, zanim wszedłem na Netflix i obejrzałem tam koniec, zorientowałem się, że film się skończył i nie wyświetlał napisów za pośrednictwem tej aplikacji. Jestem bardzo rozczarowany.
To dobrze, ale z jakiegoś powodu po obejrzeniu filmu na Netfliksie i chcemy obejrzeć ponownie. Podczas ponownego otwierania konta Netflix występuje problem z błędem. proszę to naprawić. dzięki!
Dobrze robi to, co mówi. Jedynym minusem byłoby to, że nie może przejść na pełny ekran z Netflix, nadal ma kilka ramek podczas korzystania z Netflix z włączonym pełnym ekranem, a ponadto przesyła strumieniowo tylko w 480p, zajrzyj do tej sprawy.
Sky Combat: War Planes Online Veiksmas ojjk
Pozostawienie 1 gwiazdki do dalszej poprawy. Do tej pory nie znalazłem żadnego problemu z korzystaniem z tej aplikacji. Od czasu zamknięcia aplikacji Rabbit, przełączyłem się tutaj.Może warto rozważyć dodanie funkcji, dzięki której będziemy mogli udostępniać filmy z naszego ekranu, zamiast znajdować filmy na youtube/netflix i bez konieczności przesyłania naszych plików na dysk Google.
problemy z głośnością są zawsze obecne, gdy druga osoba nigdy nie jest dobrze słyszana, a w dźwięku słychać echo
koleś to cały czas pozostaje w tyle. zwłaszcza podczas imprezy na Netflixie. napraw cholerny problem. w międzyczasie ocenię jedną gwiazdkę.
Działa świetnie. Chciałbym jednak móc oglądać z większej liczby stron. Byłoby wspaniale, gdybym mógł oglądać filmy z mojego Dropbox w taki sam sposób, jak ze zdjęć Google.
Błąd 403 być jak
Nawet dobra aplikacja
Uwielbiam
Nie ma opcji Sony Liv. Nie działa nawet w sieci.
Najnowsza aktualizacja jest błędna i wszyscy usunęliście możliwość słuchania odtwarzania filmu, gdy musisz przejść do aplikacji na sekundę, popraw.
używałem tej aplikacji tylko do oglądania 1080p w Netflix po miesiącu użytkowania ma tylko jakość oglądania 480p, więc odinstalowuję ją
Czy możesz dodać coś takiego jak możemy przesłać nasz film w tej aplikacji i oglądać z naszymi przyjaciółmi próbowałem na dysku Google, ale to nie działa Powinieneś nad tym popracować więcej...
Wątpię, czy ktokolwiek na to spojrzy. Myślałem, że ta aplikacja jest fajna, bo mogę rozmawiać z przyjaciółmi i rozmawiać z nimi podczas oglądania filmu lub programu w czasie rzeczywistym. Ale chyba się myliłem. Po pierwsze czasami czat znika, więc nie mogę odpowiedzieć. Gdy odtwarzam wideo z Utube, automatycznie przyspiesza z powodów sumarycznych. Istnieją wszystkie te opcje przesyłania strumieniowego, ale prawie żadnej z nich nie mogę użyć. Mam hulu, ale tej opcji nie ma wraz z innymi. N najgorsze jest to, że znalazłem film na yt n to się nie udaje