Post by norenocrahund on Mar 8, 2022 4:25:24 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy and the Ink Machine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy and the Ink Machine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots žetonu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Bendy and the Ink Machine 2022 version ▞▞▞
Bendy and the Ink Machine Pustolovske igre ujgf
Nedarbojas uz pixel 3 XL. Es pāreju uz jaunu spēli, tā tiek ielādēta un pēc tam avarē sākuma ekrānā. Es restartēju tālruni, notiek tas pats. pagaidām atmaksāta.
Nedarbojas, viņi jums pat neatgriezīs naudu... Ja plānojat iekasēt maksu no cilvēkiem, LABOJIET!
Nesen iegādājos spēli un instalēju to uz Samsung Galaxy Tab 6 2020. Sākotnēji šķita, ka spēle ar administratoru darbojās labi, taču, tiklīdz lietotāja profilā mēģināja spēlēt, tika parādīta kļūda, kurā bija uzraksts Missing Content: Google Play Expansion Pack. Un tagad tā pati kļūda administratora pieteikšanās laikā.
nu, es cenšos tikt garām 3. nodaļai, kurā jums jāsatiek Alises leņķis, bet katru reizi, kad es saglabāšu un atgriezīšos, es iestrēgšu ārpus viņas zonas netālu no glābšanas punkta un nevarēšu viņu satikt, jo Boriss neiet uz Alises leņķa durvis un es palikšu šajā zonā, līdz es atsākšu nodaļu, bet tas vienkārši atkārtosies, kad saglabāsiet un atskaņosiet vēlāk.
Labākā un pirmā apmaksātā šausmu spēle, ko es saņēmu, un tā ir lieliska. Bet, cīnoties ar burtrumu 4. nodaļā, tas patiešām ir aizkavējies. Vai varat to labot, ja varētu, varbūt tas ir tikai mans tālrunis. Arī tad, kad cīnījos ar brutālo borisu tajā pašā nodaļā, kad es nomiru pirmo reizi, es atrados gaismā tintes tuneļa galā un tas neļāva man atdzimt, bet es mēģināju vēlreiz, un tas darbojās labi, un es atdzimu brutālā borisa istabā. . Vai varat, lūdzu, salabot šīs 2 kļūdas? Es ieteiktu šo spēli ikvienam
Man patika šī spēle, bet 2. nodaļas daļā ir kļūda, kur Bendijs tevi dzenā, kad viņš iznāk, viņš iestrēgst šajā daļā, varbūt izlabojiet to?
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Jocuri de rol aqx
Bendy and the Ink Machine Приключения inh
Spēle ir satriecoša un jautra, taču tā ir ĻOTI aizkavējusies, it īpaši, ja nokļūstat Debesu rotaļlietās vai kā citādi to sauc. Es nezinu, vai šī spēle ir 6,99 USD vērta.Lieliska spēle, taču es pastāvīgi piedzīvoju lielu nobīdi noteiktās spēles daļās (piemēram, 14. līmeņa misija, bertrum cīņa utt.) Man ir Galaxy J7 tālrunis, tāpēc, ja jūs varētu atrast veidu, kā samazināt kavēšanos , tad lieliski. Ja nē, tad man joprojām ir jāspēlē sava spēles pārslēgšanas versija.
Bendy and the Ink Machine הרפתקאות enq
Bendy and the Ink Machine রোমাঞ্চকর hmk
mans tālrunis turpina mani izmest no lietotnes, un esmu par to ļoti dusmīgs, un tāpat kā manam moto tālrunim ir savs prāts, tematisks, un man patīk tā grafika, kad tas tika jaunināts, kad tika izlaista 4. nodaļa.
Man vienmēr ir patikusi šī spēle! Taču pēdējā laikā katra nodaļa, ko mēģināju izpildīt, mani uztrauc, pirms tā pat tiek ielādēta. Mēģināju atinstalēt un instalēt, bet joprojām rodas tās pašas problēmas;;
Šausmīgi! Samsung Galaxy S9 un es nevaram tikt galā ar ielādes ekrānu. tas pastāvīgi avarē. Šī spēle man ir pilnīgi nevērtīga un nav tā vērta, ko es samaksāju.Šī spēle pat netiks ielādēta, man ir Samsung Galaxy 9, un tā nedarbojas. Nezinu par citiem Galaxy tālruņiem, bet, ja jums tāds ir, varat izlaist šo spēli un ietaupīt naudu.
Es tikko nopirku šo spēli. mēģināju to spēlēt ar saviem bērniem, un tas nepārtraukti avarē. Man ir Samsung Galaxy Note 9. Es nesaprotu, kas par problēmu. Lūdzu, palīdziet
Man šī spēle ļoti patīk, jo esmu mēģinājis izdomāt dažas kļūmes, lai gan man nav izdevies tikt pāri pirmajam posmam, jo man ir ļoti bail, bet lieliskā spēle mani ļoti biedē, es noteikti iešu. lai ierakstītu video, kas tiek atskaņots plkst. 3:00Tas ir diezgan labi Ak, tas ir jautri, bet šķiet, ka es nevaru to pabeigt, spēle ir laba, bet dažreiz tā aizkavējas un kļūme
Netiek ielādēts uz melnās haizivs, pēc līmeņa ielādes ekrāna vienkārši parādās melns ekrāns, un, pieskaroties tam, lietotne avarē.
tāpēc man patīk šīs spēles grafika, mūzika, sižets, taču ir daudz problēmu. Pirmkārt, 3. nodaļā, kad pārejat uz 14. līmeni, lai savāktu tintes sirdis. Uzreiz pēc tam, kad tu izkāpi no lifta, tas mani izgrūž ārā. Es gaidīju dažas dienas, šajā laikā es spēlēju pārējās nodaļas (4. un 5.). 4. nodaļā ir liela nobīde Betrum bosa cīņā. Tāpēc es nevarēju to pabeigt, un es spēlēju 5. nodaļu. 5. nodaļā tieši tad, kad es cīnījos ar zvēru Bendiju, viņš iestrēga sienā. Man joprojām patīk šī spēle
tā ir lieliska spēle, taču tā grafika nav laba, un spēle ir ļoti aizkavēta
Man ļoti patīk spēle. Tomēr tam ir nepieciešami daži uzlabojumi, ar grafikas iestatījumiem nepietiek. Es izmantoju diezgan jaunu un atjauninātu tālruni, un spēle ievērojami kavējas. Es iztīrīju tālruni no lietotnēm un citām lietām, kas izmantotu manu atmiņu, tāpēc man bija vairāk RAM, bet tas nepalīdzēja. Varbūt padarīt spēli piemērotāku zemākas klases tālruņiem. Es domāju, ka es izmantoju jaunāku tālruni, bet, ja jūs to uzlabojat zemākas klases tālruņiem, tam nav nepieciešams tik daudz RAM, lai tas darbotos labāk, tādējādi padarot to labāku arī jaunākiem tālruņiem. Laba spēle tak!
Spēles man izkrita, 3. nodaļa ar projektora aizsargu zelta sirdis x Man ir 5, bet tas neļauj man tās ieslēgt
Pixel 3. Avarējas, uzsākot jaunu spēli. Atgriežas tieši Android sākuma ekrānā, bez kļūdu ziņojumiem. Mēģināja mainīt opcijas un tā vietā sākt nodaļu, bet bez rezultātiem. Pat spēlēt nevar, tāpēc atmaksāta. Šķiet, ka problēma ir pastāvīga, skatoties atsauksmes.
Šai spēlei ir tik daudz stāsta, tikai tik detalizēts, taču ir viens mīnuss, tā ir diezgan aizkavēta, jo es izmantoju tālruni, iespējams, es tai piešķīru piecas zvaigznes, bet tā ir patiešām laba.
Sveiki! Man ļoti patīk batim mobilajās ierīcēs ar tā vizuālajiem materiāliem un stāstu, taču, lai gan spēle ir patiešām kļūdaina un dažreiz aizkavēta pat visaugstākajā aparatūras tālruņos. Es ceru, ka laipnais zvērs kaut kad vai ātrāk to izlabos, bet paldies, ka izveidojāt šo spēli, es nevaru sagaidīt, kad būs vairāk bendy!
Mana vismīļākā spēle 2. nodaļa ir diezgan grūta, jo mūzika nedarbojas
Man ļoti patika šī spēle, līdz aizkavēšanās aptvēra un turēja mani par ķīlnieku 3. nodaļā. 1. un 2. nodaļā spēle noritēja pilnīgi gludi. Tikai 3. nodaļā kavēšanās pakāpeniski pasliktinājās līdz avārijai. Es mēģināju pārinstalēt spēli un vēlreiz atskaņot 1. un 2. nodaļas nesaglabāto progresu, taču gala rezultāts joprojām ir tāds pats. Turēja ķīlnieku novēloti 3. nodaļā, vairs nevar progresēt, un beigas paliek noslēpumā. Skumji Android lietotāju trokšņi.
Labi, tāpēc es nevaru spēlēt 3. un 5. nodaļu Ikreiz, kad es nospiežu 3. un 5. nodaļu, tas mani izrauj no spēles. Vai jūs, lūdzu, varat novērst šo problēmu, bet man patīk spēle, taču es nevaru pāriet uz 3. un 5. nodaļu Lūdzu, izlabojiet to. Es ļoti vēlos atskaņot 3. un 5. nodaļu Ak un aizmirsu par Ikreiz, kad spēlēju 124. nodaļu, kontrolieri ir mazi. Lūdzu, izlabojiet to, lai tas nebūtu mazs.
Šī spēle dažās 3. nodaļas daļās ir patiešām vāja. Pēdējā lieta, kas jums jādara, lai panāktu Alises leņķi, dodoties turp ar liftu, tā atpaliek tik daudz, ka tā man izspiež lietotni tāpat kā ar citām daļām, bet es domāju, ka tas tiešām ir jautri, un es nedomāju, ka tas ir tik slikti.
Man patīk spēle, bet diemžēl tā ir ļoti aizkavēta un lēna manā Android ierīcē. Es tomēr novērtēju centienus. Būtu pateicīgs, ja šī problēma tiktu atrisināta. (^_^)
spēle ir lejupielādēta labi. tik ļoti priecājos spēlēt, bet tas mani aizveda atpakaļ uz Google Play veikalu.. nekad nenācu spēlēt.. ļoti skumji. izskatījās forši
Katru reizi, kad es turpinu uz nākamo nodaļu, tā turpina kļūdīties un virzās uz manu sākuma ekrānu, kā arī dažreiz tas ir aizkavējies, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
Tas vienkārši nedarbojas. Es sāku spēli un tā avarē. Mēģinu atlasīt nodaļu, un tā avarē. Esmu nosūtījis e-pastu, lai saņemtu atbalstu, un es saņēmu klusumu.
Lieliska spēle, tā izskatās tāpat kā video, taču viena lieta atpaliek pat no zemas kvalitātes lieliskas spēles
sooo es to nopirku pagājušajā naktī, tas netika ielādēts, tāpēc es atinstalēju un tagad tas nav pieejams lejupielādei? vai es varu saņemt atmaksu?? galaxy note 9. joprojām nav labots, nav atmaksas, nav atbildes.
Es patiešām vēlos piešķirt 5 zvaigznes, bet es to darīšu, ja jūs kā priekšnieki novērsīsit nobīdes šajā spēlē, un 3. nodaļā rotaļlietu rūpnīca smagi atpalika. Lūdzu, novērsiet kavēšanās problēmas, tad es tai piešķirtu 5 zvaigžņu kopumā, šī ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis. rediģēt: arī aizmirsu pieminēt, ka ekrāns nav tik skaidrs, ka tas nav līdzīgs IOS grafikai
Kad jūs, puiši, grasāties to salabot Samsung s9, 9. piezīmei un pikselim 3? kad tas nonāk ielādes ekrānā, tas apstājas un spēle pazūd.
Kad es cīnos ar bosiem, jums, iespējams, būs jāatjaunina spēle un jāuzlabo grafika (piedodiet, bet tā ir taisnība)
4. nodaļā par šo bosu cīņu tas ir ļoti aizkavēts, tas vienmēr ir nokavēts, katra nodaļa ir aizkavēta
Es spēlēju šo spēli Chromebook datorā un nevaru to vadīt ar tastatūru. Ir ekrānā redzama pārslēgšanās, bet neļauj kaut kam pārlēkt. Jūtos tā, it kā esmu iztērējis savu naudu.
Lieliska spēle, bet tā atpaliek kā ellē, un tā arī avarē... parakstīt... Es par šo samaksāju, lūdzu, izlabojiet to.