Post by norenocrahund on Mar 8, 2022 4:22:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Armored Frontier ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Armored Frontier IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iespējot dieva režīmu ▞▞▞
▞▞▞ Armored Frontier 2022 version ▞▞▞
Labi, bet četrkājainie staiguļi ir...satraucoši
Spēle nebija ļoti jautra, un jums ir viena dzīve un ļoti smaga
MAN TIK ATŽĒLOJ, GEME
Esiet godīgi, šai spēlei patiešām trūkst satura, ir tikai 2 spēles režīmi, bet ir iesaistīta tiešsaistes vairāku spēlētāju spēle, un nekas nav pārāk aizraujošs. Kontrole nav pārāk liela, aizkavēšanās dēļ grūti tēmēt uz mērķi. Nav stāsta vai notikumu, ir tikai spēles kauls. Sākotnēji 3 zvaigznes, bet sliktas vadības dēļ tika atņemta 1 zvaigzne. Nesaprotu, kāpēc ir apskats, kas aizvainojoši sauc citus par idiotiem 1 zvaigznes apskata dēļ, kamēr šai spēlei tiešām ir nepieciešami uzlabojumi.
Kopējais atkritumu daudzums ptw. Pati pirmā spēle pret augstākā līmeņa mehāniķiem, kas nogalina 1 sekundes laikā. Absolūti negodīgi.
10/19/21 UPDATE Nedarbojas pēc apmācības beigām
tā bija laba spēle, bet vai varat reklamēt 5v5 serveri, lūdzu
Zems fps, nespēlējams.. tāds potenciāls būtu jauki, ja kāds uzņēmums uztaisītu līdzīgu spēli, strike royale bija THE brawl spēle un tā tiek slēgta.
Sūc!
Mīlu šo spēli! Neklausieties, kā idiots saka, ka tas ir slikti, šī spēle ir lieliska!
bobomo geme apm
Šī spēle nav puse slikta. Tomēr kaut kas būtu jādara attiecībā uz kavēšanos. Es domāju, ka labākā lauksaimniecības metode ir aizsardzības režīmā. Varbūt es varētu spēlēt arēnā, kad man būs 15 LVL. Jums ir jāpielāgo spēles līdzsvars.
Godīgi sakot, labi, bet vai varat to mainīt no augšas uz leju uz trešās personas šāvēju
Galīgais
Piešķiriet grafikas iestatījumu opciju, lai iestatītu augstu vai zemu laikapstākļu līmeni, lai iegūtu labāku pieredzi spēles laikā
Armored Frontier Παιχνίδια arcade duo
Lieliska spēle! Mīlu to!
Visas cīņas notiek ar mākslīgo intelektu, un tās atrodas 1 vietā, ļaujot gūt vieglas uzvaras, ieroču jauninājumi notiek tikai ar soli 1, žurnālu mīļotāji dod bezgalīgu munīciju, un, ja tas nebūtu tik salauzts, būtu kaitinoši spēlēt šausmīgo vadības ierīču dēļ. Šī ir patiesi slikta spēle
Šo spēli nevar spēlēt..
Tas aizņem uz visiem laikiem, visi ir tik spēcīgi
Lieliska lietotne, man patīk cīņa šajā spēlē, taču būtu labāk, ja skata diapazons tiktu palielināts
Spēle nav godīga pret jaunajiem spēlētājiem. Nekādu zemu lobiju lv vai piešķirt tam. Ideja ir lieliska, piemēram, bruņu kodols vai tamlīdzīgi.
Shark World Rollenspiele ijhx
slikta spēle
Labi, šī spēle ir grūta, un tas prasa daudz laika, lai iegūtu lādes, jums burtiski jātērē tik daudz laika šai spēlei slīpējot, lūdzu, atvieglojiet lādes iegūšanu
아머드 프론티어 아케이드 uebu
Armored Frontier Arkada jic
Pamata spēle ir laba, taču jaunināšana ir diezgan garlaicīga. Gandrīz viss notiek nejauši, jo lielākajiem uzlabojumiem tiek iegūtas prasmes paaugstināt līmeni, atverot kastes. Paaugstinot līmeni, jūs nopelnāt vienu kasti, taču, spēlējot galvenajā režīmā, līmeņa paaugstināšana aizņem uz visiem laikiem. Tā vietā jums ir jāspēlē aizsardzības režīms, kas ļoti atkārtojas, un kastes bieži sniedz jums kaut ko tādu, par ko jūs īsti nerūpējat vai nevēlaties.
Spēle ir forša un grafika ir augsta, kontrolieri ir labi, un man patīk, ka jūs varat izkrāsot savu mehānismu, varat tos uzlabot un mainīt ķermeņa daļas, un jūs varat mainīt ieročus un varat savam varonim pievienot prasmes, piemēram, aktīvās un pasīvās prasmes (tā var atbloķēt krūtīs). Iemesls, kāpēc es vērtēju šo spēli ar 4, jo grafika ir nedaudz pārāk augsta Android ierīcēm, iespējams, pievienojiet grafikas izkārtojumu. Pievienojiet arī vairāk krāsu un labojiet kontrolierus, dažreiz tas ir nepareizi. Nu tas pagaidām viss 👍👌
dvīņu nūju šāvēja bez peldošām nūjām, bez uguns pogas, 20 kadriem sekundē, p2w jauninājumiem un visu lietu pārlādēšanas pogas. rofl. skaidri izstrādāts cilvēkiem, kuri katru vakaru apliek zobus ar cukuru, lai viņi varētu pavadīt vairāk laika zobārsta birojā.
LABI
Jautras lietas, es vēlos, lai tās būtu tērzēšanas iespēja, ir mana vienīgā problēma, bet izņemot šo labi izveidoto spēli. Arī vairāk ieroču un bruņu būtu jauki, tomēr es dodu 5 zvaigznes, jo pvp režīms un pvm režīms ir jauki, un varbūt mēģināt izmest komandu pret komandu kā spēli, kas būtu forši. Man patīk spēle, lai gan ceru redzēt dažus atjauninājumus nākotnē!!!!
~{BRĪDINĀJUMS}~ "Nelejupielādēt"
Jauki
Spēle ir laba, bet vai jūs varat izveidot bezsaistes režīma arēnu.
Es nevaru spēlēt 😔
Spēle ir pārāk sekla, satura nav daudz... kontroles mērķi ir šausmīgi