(Android/iOS) Endless Fables: The Minotaur\u0027s Curse modificirajte več ključev
Mar 8, 2022 4:13:03 GMT -6
Post by norenocrahund on Mar 8, 2022 4:13:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Endless Fables: The Minotaur\u0027s Curse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Endless Fables: The Minotaur\u0027s Curse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirajte več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Endless Fables: The Minotaur\u0027s Curse 2022 version ▞▞▞
Bilo je zelo zabavno !!!!
Veliko zabave za denar!
Zaenkrat mi je bila ta igra všeč in sčasoma bolj uživam
kakšna je ta igra. piše, da se v moji napravi ne morem odpreti. Za to porabim svoj čas
Všeč mi je bilo.
Uživam ... 3-14-21
Dragon Village Gündəlik alu
Res dobra igra, odlična zgodba, odlična grafika je dobra velikost. Ne najdem nič negativnega o tej igri, zato 5*****
Igra me ne pusti notri, razen če te ocenim
Endless Fables: The Minotaur's Curse Macera Oyunları cqj
Dobra zgodba. Precej preprosta igra in uganke, a še vedno prijetna
Vedno odlične igre!
Zaenkrat tako dobro. Grafika je mehka in želim si, da bi obstajal vodnik za strategijo, vendar se v vsaki sceni najdejo stvari (malo enostavno) in lepa izbira mini iger
Zelo sem užival v tej igri, prizori so bili lepo narejeni, nekatere igre so bile zame malo težke, a sem se vseeno zabaval
Tako, kot jih imam rad! Dobra grafika, enostavna navigacija, veliko različnih ugank, prepredenih z zelo pametnimi interaktivnimi HOS. Dobra, zanimiva tema za zaplet. Te igre se s starostjo le izboljšajo. Treba jih je videti več.
Kupil sem ga igral, lahko bi bilo bolje. Pravkar sem to igral že drugič in res užival. Dajte mu dodatna 2 ☆
sladko
Užival sem v kreativnem, ne na kratko vesel, da sem ga kupil
Ljubite uganke in interaktivni HOV.
To mi je bilo zelo všeč, bil sem razočaran, ker se nisem mogel vrniti, da bi dokončal pridobivanje svojih zbirateljskih predmetov
Grafika, zgodba, glasovni posnetki in glasba so res vrhunski. Moja edina pritožba je, da so uganke prelahke.
Všeč mi je koncept, odlična igra, a nekoliko kratka. Vesel sem, da sem kupil popolno različico super na razprodaji.
Endless Fables: Der Fluch des Minotaurus Abenteuer xwwl
Naina Balmik mi je všeč igra, bila je dobra
Endless Fables: The Minotaur's Curse சாகசம் wja
Lepo je igrati to
Všeč mi je bilo, da je imela bonus igro. Ko plačate denar za te igre, se bolj splača, če obstaja bonus poglavje.
Igra je v redu, vendar je veliko preveč mini iger (najdi predmet na seznamu), čez nekaj časa postane zelo dolgočasna, na seznamu je več iskanja predmeta kot je dejanskega igranja
Resnično užival v igranju te igre. Samo poskusno, vendar je bila spodobna količina proste igre.
Ne dolgo v igri, a zaenkrat zelo dobro
Igra ne bi tekla
V tej igri zelo uživam. Odlična zgodba, ki ji je enostavno slediti, čudoviti svetovni & HOG-ji, ki niso vaši povprečni HOG-ji. Plus zbirateljski predmeti. Prilagodljivo igranje od priložnostnega (enostavnega) do težjega. Nisem še prišel do bonus igre, a sem prepričan, da bo prav tako dobra.
Zgodba je bila zelo drugačna... Zelo mi je všeč
Lepa. Uganke so segale od enostavnih do težkih. Nisem dobil veliko občutka za temeljni mit o Minotavru, vendar je bil to sproščujoč način preživljanja nekaj ur.
Dobre mini igre, zanimiv koncept
Predrago pri 260,00 rs...če dodamo, da je brezplačno obdobje igranja komaj dve poglavji...... Razočaran...... PREVARA.......
Nikoli nisem pričakoval, da bo tako zanimivo, a ko začnete, se je težko odpovedati
Zaenkrat uživam v igri! 😄👍
Odlična igra! Interakcijske igre so zelo zahtevne!
Pravkar posodobljen in zdaj se program ob odprtju zruši. Kakšen predlog za popravilo tega? Nameščeno & ponovno nameščen brez sprememb. Če tega ne bo mogoče rešiti, želim vračilo kupnine. To je prvič, da imam težave z AM igro. Običajno 4 do 5 zvezdic!
Te igre so vredne denarja, odlična grafika, super zgodba in dobre uganke, ki niso lahke, vendar ne nemogoče 5 zvezdic!
Zelo lepa igra
Endless Fables: The Minotaur's Curse Приключенски jmfo
Zelo zabavno
Zabavna igra z lepo zgodbo, SKORAJ dovolj dolga, da se izplača plačati 4,99 $, samo še vedno kupujem te igre, ker morajo še naprej ustvarjati več, kot je ta!
終わりなき寓話: ミノタウロスの呪い アドベンチャー fgbn
Pravkar sem končal z namestitvijo Endless Fables 2 in 3 in bila je odlična igra in stavim, da je tudi ta igra odlična..!!
Datoteka je prevelika
Zelo užival. Zame je bilo na moji napravi Android brez napak. Všeč mi je bila grafika, ki je bila čudovita. Zelo sem zadovoljen, da ima bonus igro. Resnično užival v raznolikem HOS-u. Veselimo se izida naslednje igre.
Obožujem to igro. Odlična grafika, brez napak. Artifix mundi igre so večinoma zelo dobre. UŽIVAJTE
Samo delanje norcev. Popolna razstava
Igra je zelo zahtevna, zlasti mini igre.
Všeč mi je boljši od večine. Najbolje bi bilo, če bi našli zbrane naslovne predmete, kot so skrite vrtnice ali zvezde in podobni predmeti.
Nisem prepričan, če sem igral preveč RES dobrih iger, ampak to se zdi samo dobro, a ne super?!