Post by norenocrahund on Mar 8, 2022 4:09:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک سنگهای قیمتی ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
State of Survival: The Joker Collaboration Strategiya hor
بازی خوبیه ولی اینترنت ات یکم ضعیف باشه هی قطع میشه و شکنجه میشی باید نت ات توپ باشه از 4.5g سرعت ات بیاد پایین اصلا دانلود نکن
بازی کیری است
الی نبود چرا چون که دوبهفاسی نبمرخاخذ
در ابتدا بازی عالی است، اما هر چه بالاتر میروید، چارهای جز خرج کردن پول زیادی برای داشتن شانس در این بازی ندارید. آی وی خیلی خرج کرد. توسعه دهندگان باید آن را منصفانه تر کنند و آنچه را که برای ارتقاء تجهیزات، پلاسما و غیره نیاز است کاهش دهند. مردم هزاران هزار خرج می کنند. شما می توانید به صورت رایگان بازی کنید، اما سال ها طول می کشد تا به هر چیزی مناسب برسید. متأسفانه توسعه دهندگان بیش از حد حریص شده اند.
Match Tile 3D - Triple Puzzle እንቆቅልሽ wry
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی چرته
داداشای گلم بازی واقعا عالیه
چیه این ناموسا نمیاره بالا دانلود نکنید
هرگز بازی دیگری مانند این بازی نکردم. من پول خرج نمی کنم من در 4 اتحاد مختلف بوده ام، به نظر می رسد که هر تیم سبک متفاوتی بازی می کند.
تغییر آیکون اصلی apk به عکس جوکرها ❤️🔥🔥🔥🔥🔥
بازی خوب با یک ناراحتی جزئی. کدهای هدیه را در فواصل زمانی دریافت می کنید، اما در بسیاری از مواقع متوجه می شوید که این کدها قدیمی یا استفاده شده اند. گرافیک خوب است و اضافه کردن رویداد "مردگان متحرک" و رویداد "جوکر" به بازی ظاهر و ماجراجویی عالی می بخشد. (در Samsung s20 ultra)
بازی خوبی است اما برای قوی تر شدن باید پول خرج کرد
تا اینجا این تنها بازی است که من واقعاً می توانم از آن لذت ببرم😍 بازی ساده و در عین حال بسیار سرگرم کننده، اما امیدوارم که آنها یک آهنگ زنگ در سیستم اطلاع رسانی خود قرار دهند تا به بازیکنان هشدار دهد.
هه هیچ توضیحی در مورد نحوه محافظت از این بازی وجود ندارد، من در این بازی جدید هستم اما ممکن است ادامه ندهم مگر اینکه بفهمم چگونه از آنچه به دست میآورم محافظت کنم!
تا اینجای کار من هنوز از بازی ها لذت می برم، سعی می کنم یک پخش کننده f2p باشم...اما سخت است...لل
چرته بازی بچه هاس
👌پس همینطور
بازی را شروع کردم و خراب شد من همه چیز را امتحان کردم و هیچ چیز به علاوه چیزهایی که از افراد دیگر خوانده ام به نظر می رسد مگر اینکه پول خود را بپردازید تا این یک دور از بازی باشد
State of Survival: The Zombie Apocalypse Estrategia tic
هیچ دستورالعملی در مورد نحوه گسترش در سراسر نقشه ندارد. برجها، کارخانهها، و غیره. با این حال ساختن پایگاه خود و کشتن چند زامبی زمانی که میتوانید فردی را در تیم خود پیدا کنید تا با او بازی کنید، کار جالبی است. فقط زمان زیادی طول می کشد تا سطوح خود را بسازید. من در نهایت شکست خوردم و 5 دلار را برای ساخت دومین شکاف خرج کردم، اما این آخرین سکه ای است که سرمایه گذاری می کنم. بازی خوب است، زیرا وقتی وقت خالی دارید می توانید روی چند چیز کلیک کنید.
دیتا و پاور رو مثل رایگان میخوره، برای بار دوم امتحانش کردم فقط ببینم چی میشه و بازی تو قسمت اول خراب شد...حالا نمیتونم کاری بکنم
بازی خوبیه ولی ایکاش زبان فارسی هم اضافه بشه.
بازی سرگرم کننده دفاع از برج با اکتشاف و تاکتیک اضافه شده است.
بازی عالی است
من دوست دارم که روایت دارد اما همیشه کار نمی کند. این یکی دیگر از mmos بهتر است. از دیدن محتوای جدید مانند جوکر خوشحالم. لطفا روایت را اصلاح کنید.
تخمینی ترین بازی جهان
به عنوان یک f2p، بازی رقابتی تقریبا غیرممکن است و در اختیار بازیکنان p2w هستید، پشتیبانی یک شوخی است و اطلاعات متناقضی دارد. هر رویداد یک گرفتن پول است و بازیکنان برتر را ترغیب می کند که به ارسال ادامه دهند تا در اوج بمانند، خرج نکنید و شما به سرعت سقوط خواهید کرد. من این را فقط برای مردم بازی می کنم وگرنه خیلی وقت پیش می رفتم. این بازی را انجام ندهید زیرا تا زمانی که هزینه نکنید هیچ پیشرفت واقعی نخواهید داشت، یا احساس می کنید مجبور هستید برای حفظ قدرت و رتبه های برتر خود هزینه کنید، نه شما این کار را نخواهید کرد
بازیش بالا نمیاد
بررسی من به دلایلی حذف شد حتی اگر یک توسعه دهنده پاسخ داد. بنابراین دوباره می گویم، بازی عالی است، اما خوب است که آن را در فروشگاه App Amazon نیز داشته باشیم
به طور کلی این بازی عالی است، اما من میخواهم ویژگیای را پیشنهاد/اضافه کنم که میتواند از F2p استفاده کند، مانند تماشای تبلیغات 5 بار در روز و دادن برخی از آیتمهای درون بازی، البته بستگی به بازیکن دارد که تماشا کند یا خیر. برخی از تبلیغات برای رشد سریع (به احتمال زیاد همه F2p از این موضوع خوششان می آید/خوشحال می شوند ؛)
بازی جنگ 2.0. Game at 1 point یک بازی سرگرم کننده بود که تمام تلاش خود را می کرد تا طمع خود را پنهان کند. همانطور که بازی ادامه دارد، تلاش برای بازی رایگان بی فایده است و تا زمانی که مایل به خرج کردن 10 هزار تومان به علاوه یک ماه نباشید، هرگز نمی توانید بهترین باشید. ای کاش این بازی می توانست بهتر باشد زیرا من این نوع بازی ها را دوست دارم اما همین اتفاق همیشه می افتد. توسعه دهندگان و بازی فقط حریص می شوند و کمی به بازی اهمیت می دهند. همانطور که بازی با دفعات متعدد تصادف در روز بسیار بدتر شده است.
خیلی بازی قشنگی هست
چرا هر چی اپدیت میکنم باز همونه
چرط برا من نمیاد لود اولش با فیلترم نمیاد نت حرومتون
State of Survival: The Joker Collaboration Chiến thuật jewa
خییلی کیری بود واقعا کسشاره
هییی بدک نیس
بازی سرگرم کننده است. من احساس ناامیدی میکنم که وقتی کاربران هواوی میتوانند از امتیازات آنها استفاده کنند، نمیتوانیم از امتیازات گوگل خود استفاده کنیم. این خیلی ناعادلانه است.
این بازی بزرگ را دوست دارم. چگونه حالت داستانی خود را بسیار قدرتمند می سازید و در عین حال گیم پلی عالی را حفظ می کنید
اگر زبان فارسی داشت خیلی بهتر بود. به همین خاطر دو ستاره کم کردم.
State of Survival: The Joker Collaboration Strateške igre dkiq
State of Survival: The Zombie Apocalypse Strategi txo
💎👍